Over spiration4youx.nl

Hoe het begon

Ik ben begonnen met dit blog toen veel kinderen zeiden dat ik er een moest gaan maken 🙂 Eigenlijk weet ik niet super goed waarom ze dat zeiden! Maar ik vond het wel super leuk DAT ze het zeiden! 😉 Zelf hou ik ook super veel van foto’s maken en verhalen schrijven,dus in dat geval kwam het eigenlijk wel goed uit! Ik moest er wel lang over na denken of ik het wel zal doen.. Maar uiteindelijk heb ik dit blog gemaakt! En ik vind het super leuk om te doen, vooral omdat ik eerst niet vaak meer verhalen schreef, of foto’s ging maken. En nu doe ik het dus veel vaker!

Wat komt er allemaal op dit blog

Er gaat veel gebeuren op mijn blog! Ik heb ook veel plannen, zoals een Q&A, verschillende Tags, makkelijk tekenen,  DIY’S en nog veel meer! als jullie nog leuke ideeën hebben die ik kan doen, hoor ik ze graag in de comments onder een post! Ik ga proberen niet het zelfde te posten achter elkaar, maar steeds weer iets anders.

Mijn doel

Natuurlijk heb ik zoals bijna elke blogger ook een doel! Mijn doel is, dat ik nog super lang aan mijn blog blijf werken(Dus bijvoorbeeld tot mijn 18e) Ook hoop ik dat ik meer volgers krijg, zodat ik aan meer mensen mijn blog kan laten zien en aan meer mensen mijn artikels kan laten zien! 😉

Waarom maar 1 keer in de week

Waarom maar 1 keer in de week, nou dat komt omdat ik nog op school zit.. en daar heb ik ook nog heel veel werk van! 😉 Maar! In de zomervakantie gaat daar hoop ik verandering in komen!!

Waarom de naam ”Spiration4youx”

Hier werk ik nog aan! Maar ik vond het eerst namelijk een hele leuke naam omdat ik geef inspiratie aan jullie(Hoop ik ;)Maar nu denk ik er aan dat misschien ook wel oh.inspiration kan doen, net zoals mijn naam van m’n instagram!

Contact

Ik werk er nog aan om een leuke manier te vinden ,zodat jullie mij mail kunnen sturen! misschien hebben jullie ideeën! Ik weet al wel wat dingen, dus dat gaat sowieso goed komen:) Wat ik niet wil is dat ik mijn echte mail ga geven, dat is gewoon mijn Privé mail hihi 😉

 

 

Liefss Maartje 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s